Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
DNZ

DNZ introduceert het nieuwe innovatieve arbeidszorgmodel in de zorg

Contact

DNZ levert in opdracht van zorginstellingen de meest ervaren zorgteams

DNZ is een coöperatieve organisatie voor zorgorganisaties

Snel zoeken
Meer details
Match criteria
Functies
  • Psychiater
Dienstverband
  • Loondienst
  • ZZP

Psychiaters

Doorlopende werving

Hoe ziet de zorgopdracht eruit?

Je krijgt als regiebehandelaar een team van verpleegkundigen (specialist, SPV, hbo en mbo) en sociotherapeuten / woonbegeleiders ter beschikking. De psychiater is de vaste regiebehandelaar voor een vaste kern en kan zo gestructureerd werken aan kwaliteitsverbetering.

De psychiater geeft leiding aan een zorgvuldig geselecteerd team, bestaande uit vaste medewerkers en ZZP-ers die zich aan de doelstellingen van DNZ hebben gecommitteerd. De psychiater heeft het eindoordeel op de selectie en de samenstelling van het team en manifesteert zich als een medisch specialist en zal als zodanig leiding geven aan het team.

De psychiater die zich aan DNZ en haar opdrachtgevers verbindt, heeft een uitdagende baan met grote verantwoordelijkheid. De opdrachten van DNZ hebben een langdurig en structureel karakter. Het betreft vrijwel steeds complexe zorg in een complexe omgeving waar de professional en de patiënt onder toegevoegde druk staan. Het is aan het team DNZ toevertrouwd om te steunen en te structureren.

Wat bieden we jou?

De arbeidsvoorwaarden die DNZ biedt bestaan uit een opbouwende reeks stappen en ontplooiingsmogelijkheden die in lijn met de ervaring wordt opgebouwd.

Publicatiedatum

02.01.2023

Contactpersoon

Sigger

Share

Facebook Twitter LinkedIN Google Plus Share
DNZ (De Nieuwe Zorgorganisatie B.V.) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.