Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
DNZ

DNZ introduceert het nieuwe innovatieve arbeidszorgmodel in de zorg

Contact

DNZ levert in opdracht van zorginstellingen de meest ervaren zorgteams

DNZ is gemiddeld 10% goedkoper in haar zorgopdrachten dan externe bureaus

DNZ is een coöperatieve organisatie voor zorgorganisaties

Snel zoeken
Vacatures
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk

DNZ Opdrachten

DNZ levert in partnerschap langdurige zorg en ondersteuning binnen haar coöperatieve zorgbedrijven. Ze start haar programma’s altijd op over 3 strategische lijnen:

  1. DNZ Medewerkers die instromen
  2. Via haar model worden de bestaande ZZP’ers bewogen over te stappen om gericht de zorg te leveren binnen de opdrachten en zo doelmatigheid winst te behalen
  3. DNZ formeert nieuwe teams die als vast schil binnen verschillen de opdrachten zorg kunnen verlenen en daardoor dus langdurige verbindingen kunnen realiseren.

DNZ Opdrachten

DNZ heeft een bewezen trackrecord in, en levert zorg vanuit inhoudelijke opdrachten bij grote gerenommerde zorginstellingen.

  1. DNZ levert aan een grote instelling in de VG een team dat begeleiding biedt aan (jong)volwassenen met een ernstige verstandelijke beperking en intensieve gedragsproblematiek. Ons team ondersteunt het bestaande team om gezamenlijk de kwaliteit van zorg voor de doelgroep te verbeteren en helpt daarbij de lokatie weer voltallig te krijgen (clienten en medewerkers). DNZ heeft daarbij inhoudelijk mandaat gekregen om de regie te voeren op de zorginhoudeljke aspecten. DNZ ondersteunt de medewerkers in de dagelijks zorg met een buddy-systematiek. Alle DNZ mensen hebben tenminste 5 jaar ervaring met de doelgroep.
  2. DNZ levert vijf gespecialiseerde teams die zorg leveren aan mennen met een beperking en ernstige gedragsproblematiek. Door de zwaarte van de zorg dreigt het team overbelast te raken en uit te vallen.  DNZ mensen leveren zorg en ondersteuning aan clienten zodat rust en ruimte wordt gecreerd om de kwantiatieve en kwalitatieve doelen te halen. De DNZ teams leveren een actieve bijdrage aan de besparing van organisatiekosten

  3. DNZ levert aan een grote GGZ-instelling een multidiscplinair team met een hoofdbehandelaar om de kwalitatieve doelen van de instelling versneld te realiseren. Binnen de opdracht heeft DNZ bestuurljk mandaat op de inhoudelijke en financiële inzet van het voltallig personeel.

  4. DNZ levert aan een GGZ-instelling gespecialiseerde teams in de ouderenpsychiatrie en de forensiche psychiatrie. Elk team bestaat uit een regiebehandelaar en verpleegkundigen. De teams ondersteunen de afdelingen om de kwalitatieve zorg te bieden die nodig is voor de clienten.

Share

Facebook Twitter LinkedIN Google Plus Share
DNZ gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.