Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
DNZ

DNZ introduceert het nieuwe innovatieve arbeidszorgmodel in de zorg

Contact

DNZ levert in opdracht van zorginstellingen de meest ervaren zorgteams

DNZ is een coöperatieve organisatie voor zorgorganisaties

Snel zoeken

Over ons

Organisatie

De zorgverleners van DNZ zijn georganiseerd in een vernieuwend zorgbedrijf gericht op coöperatieve samenwerking. Er is een coöperatief zorgbedrijf opgericht voor de zorg aan GGZ- en aan VG-doelgroepen. De coöperatieve zorgbedrijven zijn, als zelfstandige rechtspersonen, verantwoordelijk voor hun eigen bedrijfsresultaat.

Het bestuur over het coöperatieve zorgbedrijf berust bij DNZ Participatie BV, dat voor 50 % eigenaar is van elke organisatie. De andere 50 % eigendom berust bij onze inhoudelijke participanten, die worden geselecteerd uit de zorgverleners die met DNZ structureel aan de zorg willen werken. In de regel gaat het om ervaren (regie)behandelaren met gevoel en talent voor de zakelijke aspecten van de zorgverlening. Op deze manier verbindt DNZ de professionele autonomie & organisatiekennis van de zorgverlener met mede-eigenaarschap van het zorgbedrijf.

DNZ Participatie BV werft en contracteert de opdrachten voor de zorgbedrijven. Verder zorgt DNZ Participatie BV voor de complete back office, inclusief kwaliteitsbewaking en de deskundigheidsbevordering van de zorgverleners. De coöperatieve zorgbedrijven voeren de zorg uit en staan in voor de kwaliteit daarvan.

Share

Facebook Twitter LinkedIN Google Plus Share
DNZ (De Nieuwe Zorgorganisatie B.V.) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.