Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
DNZ

DNZ introduceert het nieuwe innovatieve arbeidszorgmodel in de zorg

Contact

DNZ levert in opdracht van zorginstellingen de meest ervaren zorgteams

DNZ is een coöperatieve organisatie voor zorgorganisaties

Snel zoeken
Vacatures
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk

Over ons

Zoek je een nieuwe baan? Zoek je een nieuwe medewerker? Bij DNZ bekijken we samen waar jij naar op zoek bent en wat er bij je past.

DNZ

DNZ is in 2017 opgericht om zorginhoudelijke dienstverlening aan zorginstellingen te leveren. Sindsdien werken we door het hele land mee aan verschillende zorgprojecten.

DNZ werkt vanuit twee werkmaatschappijen. DNZ Commit B.V. is een projectenorganisatie gericht op het werken vanuit langdurige zorgopdrachten die in teamverband worden uitgevoerd.

Het crisiszorgbedrijf, DNZ Except B.V., richt zich op de inzet van zorgpersoneel in crisissituaties (piek en ziek).

 

Werkwijze

Met opdrachtgevers in co-creatie biedt DNZ zorg aan instellingen die een zorg- of behandelovereenkomst met hun cliënten hebben afgesloten. Dit wordt bij voorkeur gedaan in een duurzaam samenwerkingsverband met de betreffende instelling.

Met opdrachtgevers zoeken we naar een actieve vorm van samenwerking waarbij we kijken naar de zorgvraag. We zoeken niet alleen samen naar de juiste professionals voor de opdracht, maar onderzoeken ook samen hoe het project moet worden vormgegeven. Lees meer

Met de zorgprofessionals kijken we samen naar welk project het best bij diegene past en hoe de professional een bijdrage kan leveren aan het betreffende project. Lees meer

 

Doelgroep

DNZ legt zich toe op de complexe zorg. We richten ons op ggz- en VG-doelgroepen met meervoudige zorgvragen en (ernstige) gedragsproblematiek, al dan niet met een forensische zorgtitel.

 

 

Share

Facebook Twitter LinkedIN Google Plus Share
DNZ (De Nieuwe Zorgorganisatie B.V.) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.