Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
DNZ

DNZ introduceert het nieuwe innovatieve arbeidszorgmodel in de zorg

Contact

DNZ levert in opdracht van zorginstellingen de meest ervaren zorgteams

DNZ is een coöperatieve organisatie voor zorgorganisaties

Snel zoeken
Vacatures
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk

Werkwijze

DNZ levert zorg en ondersteuning vanuit de vennootschappen DNZ Commit B.V. en DNZ Except B.V., in partnerschap met opdrachtgevers/partners. DNZ Commit B.V. is een projectorganisatie gericht op het werken vanuit langdurige zorgopdrachten die in teamverband worden uitgevoerd. Het crisiszorgbedrijf, DNZ Except B.V., richt zich op de inzet van zorgpersoneel in crisissituaties (piek en ziek).

​​​​​​Wij starten onze programma’s altijd op over drie lijnen:

  1. Instroom (werving /selectie):

Op basis van analyse van de vraag stromen DNZ-medewerkers in. Werving vindt voornamelijk plaats vanuit de netwerken.

  1. Beheer en behoud:

Aan al betrokken zzp’ers wordt gevraagd zich te binden aan het teammodel. Nieuwe zzp’ers worden voor langere tijd vastgelegd en in de teams opgenomen. DNZ organiseert wat nodig is om professionals te ondersteunen in persoonlijke en professionele ontwikkeling, passend bij de opdracht. 

  1. Expertise-ontwikkeling:

DNZ formeert nieuwe teams die als vaste schil binnen verschillende opdrachten zorg kunnen verlenen en daardoor dus langdurige verbindingen kunnen realiseren.

 

Afspraken met opdrachtgevers

Samenwerkingsafspraken met opdrachtgevers worden uitgebreid en zorgvuldig vastgelegd, ook waar het gaat om de verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor de geleverde zorg. Onze teams leveren hun diensten op de locaties van de opdrachtgever (in een klinische of poliklinische omgeving, in een woonaccommodatie of extramuraal). De zorg wordt geregistreerd in de systemen die de opdrachtgever daarvoor hanteert.

Gezien het de ambitie is van DNZ de kwaliteit en de betaalbaarheid van de zorg duurzaam te verbeteren, heeft DNZ een voorkeur voor samenwerkingsprojecten van een grotere omvang en een langere looptijd in partnerschap.

 

 

​​​​

Share

Facebook Twitter LinkedIN Google Plus Share
DNZ (De Nieuwe Zorgorganisatie B.V.) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.